17 juli en 24 juli 2024 Fotolijstje met omslag

Op woensdagmiddag 17 juli van 13.30 tot 16.00 uur EN dezelfde tijd op woensdagmiddag 24 juli is er weer een leuke workshop in de ontmoetingswinkel. Het is niet moeilijk maar je moet wel erg precies werken en daarom beginnen we een half uurtje eerder dan normaal. Op bovenstaande foto zie je het resultaat van de binnenkant. De rechterkant is het eigenlijke fotolijstje en aan de linkerkant is er ruimte voor een geschreven boodschap OF voor nog een foto. De ruimte waar de foto in past is 10 x 10 cm.

(waarvan in het voorbeeld dus een stukje wegvalt door de versiering.) Je kunt ook alleen de opstaande rand van het lijstje versieren dan hou je 10 x 10 cm in het zicht over.

Hier op bovenstaande foto zie je de afgewerkte omslag van het fotolijstje.
Je kunt de voorkant op alle mogelijke manieren versieren. Dat kan b.v. ook met jute, een gestempelde afbeelding, of een mini borduurwerkje. Het staat je helemaal vrij wat je voor de afwerking gebruikt. Die spullen zul je wel zelf moeten meebrengen of thuis zelf aanbrengen. Als je een strandfoto in het lijstje doet kun je b.v. ook de voorkant met schelpjes e.d. versieren. Dit is dus maar een voorbeeld!

GRAAG OPGEVEN/AANMELDEN voor deze workshop in de winkel, via de telefoon of via de mail. 
Alvast hartelijk bedankt.