De stichting

Vanuit onze stichting maken wij het mogelijk om mensen te ontvangen die het leuk vinden om samen creatief bezig te zijn. Hier worden onder andere workshops gegeven, maar ook is het bijvoorbeeld mogelijk om onder begeleiding kleding te vermaken of herstellen. 


Er zijn dagelijks activiteiten, maar er is ook ruimte om te handwerken, tekenen, puzzelen, een spel spelen of te werken aan een bouwpakket. Hierdoor willen wij mensen stimuleren om mooie dingen te maken en misschien iets nieuws te leren en dit alles onder fijn gezelschap. 

Er is voldoende ruimte om je verhaal te doen en wanneer nodig kunnen wij helpen met het zoeken naar een passende oplossing, zoals het vinden van een maatje. Wie weet ontstaan er mooie nieuwe vriendschappen tijdens de activiteiten. Iedereen die het leuk vind om samen bezig te zijn is welkom bij ons, van jong tot oud. Veel mensen raken door allerlei omstandigheden in een sociaal isolement en het zou fijn zijn als deze mensen bij elkaar zouden komen, niemand hoeft eenzaam te zijn.Oud of jong, arm of rijk, iedereen is welkom bij ons.