Recycle kleding

Ruim aanbod in recycle kleding

Ben je op zoek naar een ruim aanbod in recycle kleding om urenlang tussen te struinen? Wees welkom in onze ontmoetingsruimte en tweedehands winkel in Steenbergen! Wij hebben een ruim assortiment met vintage kleding en accessoires beschikbaar. Deze zamelen we op verschillende manieren in waardoor er altijd een gevarieerd aanbod is. Door te kiezen voor recycle kleding draag jij je steentje bij aan het tegengaan van kledingverspilling. Naast een goede keuze voor het milieu is het ook goed voor je portemonnee. Wij zorgen er voor dat we recycle kleding kunnen aanbieden tegenover aantrekkelijke prijzen voor iedereen. Ben je benieuwd naar de collectie in onze winkel? Neem dan snel een kijkje op onze socials! Hier delen we met regelmaat de binnengekomen items. Wie weet kom je die vintage parel waar je al lang naar op zoek bent tegen in onze winkel! 

Zelf aan de slag met recycle kleding

Heb je een leuk item gevonden in onze winkel waar je je creativiteit op wilt loslaten? Of heb je zelf nog een kledingstuk in je kast liggen die je wilt vermaken of op pimpen? Wij helpen je daar graag bij! Van dinsdag tot en met vrijdag organiseren wij diverse activiteiten waarbij iedereen welkom is. Je hoeft je hier ook niet voor aan te melden. Zo is er twee keer in de week de activiteit ‘Werken met textiel’. Hierbij leer je zelf kleding te maken of te vermaken. Ook kun je komen knutselen met textiel. Daarnaast is er op donderdag een ‘Patchwork & repairmiddag’. Dit is een groot gezamenlijk project waarbij gebruik wordt gemaakt van de technieken patchwork en quilten. Doe je ook met ons mee? Kom gerust eens binnen en schuif vrijblijvend aan bij één van onze activiteiten.


Recycle kleding

Activiteiten in de ontmoetingswinkel 

Wil je gewoon even komen bijkletsen en nieuwe contacten leggen? Naast dé plek voor recycle kleding is onze tweedehandswinkel ook ingericht als ontmoetingsplek. Je bent bij ons welkom om koffie te komen drinken en onder het genot van fijn gezelschap te knutselen. Heb je zin om samen met anderen te genieten van een gezamenlijk broodmaaltijd? Wees welkom op woensdagmiddag om verse soep te komen eten. Voor deze activiteit is het nodig om je uiterlijk dinsdag op te geven. Verder is er op de woensdagmiddag een wisselend workshop aanbod. Dat is dus iedere keer een verrassing! Houd onze socials in de gaten of informeer in de winkel naar de invulling van de workshop.