Vintage kleding

Gevarieerd aanbod vintage kleding

Ben je op zoek naar een tweedehands winkel met een gevarieerd aanbod in vintage kleding? Of je nu oud of jong, arm of rijk bent: iedereen is welkom bij ons! Naast een ruime keuze in tweedehands kleding vind je ook mooie accessoires in ons assortiment terug. Wij zamelen deze items op verschillende manieren in met twee overkoepelende doelen. Ons eerste doel is om kledingverspilling tegen te gaan, ons tweede doel is om aantrekkelijke prijzen te hanteren voor iedereen. Om de impact van kledingverspilling nog meer te verlagen, gooien wij de ingezamelde kleding die ongeschikt is voor verkoop niet weg. Deze kleding schenken wij aan diverse goede doelen en instanties. Ook wordt een gedeelte van het textiel gebruikt voor de creatieve activiteiten met onder andere vintage kleding. Benieuwd naar ons aanbod vintage kleding? Neem eens een kijkje op onze socials voor meer vintage inspiratie! 

Workshops met vintage kleding

Vintage kleding

Naast dat je in onze winkel naar hartenlust recycle kleding kunt shoppen, organiseren wij ook met regelmaat diverse activiteiten. Zo is er op dinsdagmiddag een workshop ‘Sieraden maken’. Hierbij krijgen oude sieraden een nieuw leven en ga je er op een creatieve manier mee aan de slag. Wat wil jij gaan maken? Een armbandje, tassenhanger of heb je al een ander accessoire in gedachten? Alles is mogelijk in deze workshop! Ook kun je zelf aan de slag met vintage kleding in de workshop ‘Werken met textiel’. Hierbij leer je om zelf kleding te vermaken of te herstellen. Daarnaast is er nog veel meer te doen in onze ontmoetingswinkel! Neem een kijkje in de agenda en wie weet zien we je binnenkort bij één van onze workshops. Heb je vragen of ideeën voor activiteiten? Kom gerust eens binnen of stel je vraag via social media.


Vintage kleding

Dagelijks activiteiten van dinsdag tot en met vrijdag 

Onze winkel is van dinsdag tot en met vrijdag geopend om te shoppen voor vintage kleding of om deel te nemen aan de activiteiten. Onder fijn gezelschap kun je komen tekenen, een spel spelen of misschien werken aan een bouwpakket. Daarnaast is er ruimte om je verhaal te doen en helpen wij je bij het vinden van een passende oplossing wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een maatje. Vind je het leuk om samen op een creatieve manier bezig te zijn? En/of wil je langskomen om vintage kleding te shoppen? In beide gevallen ben je van harte welkom in onze tweedehands winkel in Steenbergen