Ontmoetingsruimte en tweedehands winkel in Steenbergen

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn en op zoek te gaan naar toffe vintage kleding? Wees welkom in onze tweedehands winkel in Steenbergen! Wij organiseren met regelmaat leuke activiteiten voor mensen die graag samen creatief bezig zijn. Daarnaast kun je naar hartenlust tweedehands kleding shoppen. Oud of jong, arm of rijk: iedereen is welkom bij ons! Je kunt bij ons workshops volgen maar het is ook mogelijk om onder begeleiding kleding te vermaken of te herstellen. Iedere dag staan er weer nieuwe activiteiten op het programma. Daarnaast is er ruimte om zelf aan de slag te gaan met handwerken, tekenen, puzzelen of een andere hobby waar je veel passie voor hebt. Hiermee willen wij je stimuleren om mooie dingen te maken en misschien ondertussen iets nieuws te leren. Spreekt dit je aan? Breng dan binnenkort een bezoekje aan onze tweedehands winkel in Steenbergen! 

Ruim aanbod bij de tweedehands winkel in Steenbergen

 In onze ontmoetingswinkel, oftewel tweedehands winkel in Steenbergen, is er een ruime keuze in tweedehandskleding en accessoires. Wij zamelen recycle kleding op verschillende manieren in maar er zit altijd een overkoepelend doel aan verbonden. Door kleding in te zamelen zetten wij ons in om te zorgen voor minder kledingverspilling en aantrekkelijke prijzen voor iedereen. Wist je dat uit onderzoek is gebleken dat de gemiddelde Nederlands slechts 29% van zijn/haar kleding in de afgelopen 12 maanden heeft gedragen? Dit betekent dus dat er ongelooflijk veel kleding in de kast blijft liggen en ongedragen blijft. Kom je er na een opruimsessie achter dat je zelf nog veel ongedragen kleding hebt liggen? Breng het gerust langs in onze tweedehands winkel in Steenbergen. 


Tweedehands winkel Steenbergen

Tegengaan van kledingverspilling

Help je ons mee om kledingverspilling tegen te gaan? Er zijn verschillende manier hoe je daar zelf aan kunt bijdragen. Kijk bijvoorbeeld kritisch naar welke kledingstukken je echt nodig hebt. Heb je er even over nagedacht en blijft dat ene item nog steeds in je hoofd zitten? Zo niet, dan ben je het waarschijnlijk niet echt nodig. Wanneer je wel besluit om het item te kopen, kun je eens kijken of het ook tweedehands beschikbaar is in plaats van het nieuw te kopen. Een andere optie is om een oud kledingstuk een nieuw leven in te blazen door deze te vermaken. Op die manier kun je zelf het item van je dromen maken! Wij helpen je daar graag bij in onze workshops. Bekijk direct de agenda en kom langs bij één van onze creatieve workshops!